Bli en vinnare i spel

Spel måste baseras på långsiktiga strategier

Det finns inga genvägar till att bli en vinnare på spel. För att bli lyckosam krävs hårt arbete och tålamod – en del tur underlättar givetvis. Du behöver lära dig om sannolikhet och spelvärde och dessutom skapa en spelkassa. När du har koll på detta ligger vägen öppen mot framgång.

Du hittar många spelbolag på nätet. Att spela på casino kräver sitt tålamod, men skicklighet hjälper dessvärre inte. Det är omöjligt att utläsa vilken form siffrorna i roulette har. Om du spelar på odds handlar det om skicklighet och tillfälligheter. Du kan värdera lagens form mot varandra och således öka vinstchansen, vilket du aldrig kan göra i roulette.

Spela endast på spelvärda odds. Du måste jämföra spelbolagens odds mot sannolikheten att laget eller spelaren vinner. Om du upplever att spelbolagen övervärderar chanserna finns det inte något värde i att spela på oddset. Du måste tänka långsiktigt när du spelar. Även favoriter som står i 1,20 kan förlora. Står ett lag i 1,20 värderar spelbolaget att laget eller spelaren vinner ungefär åtta av tio matcher – om du tror att laget vinner nio av tio matcher, då är oddset värt att spela. För att bli Att lyckosam på spel måste du tänka i liknande banor.

Att tänka långsiktigt kräver en spelkassa. Det kallas även för bankroll management. Många lever i tron om att det är spel på fel matcher som fäller spelare, men vad som fäller spelare är istället hur de hanterar sin spelkassa. Du kan givetvis vinna storkovan i ett spel, men långsiktigheten går inte att bortse ifrån. Professionella spelare har ofta en övre gräns på 5 % av spelkassan per spel. Insatsen är alltså anpassad efter din plånbok.

Professionella spelare talar därför om units istället för pengar. En unit kan exempelvis vara 1 % av spelkassan och fem units kan exempelvis vara 3 % av spelkassan, eller bankrullen som det också kallas. När du spelar enligt denna modell kommer du inte att förlora i långa loppet, åtminstone inte om du är någorlunda insatt i spel. Visa stort tålamod när du spelar och spela aldrig för mer än fem procent per spel på din spelkassa.

spel